Reviews

Kleurrijk en stijlvol

 

“Tijdens het kopen van ons eerste eigen huis, moeten er al zo veel keuzes gemaakt worden… wat was het dan ook heerlijk om met een kleur en styling advies van JOG-styling een houvast te hebben en gelijk een warme, kleurrijke en stijlvol ingerichte woonkamer te hebben! Nog steeds (bijna 3 jaar later) krijgen we hier regelmatig complimenten over en zijn we zelf ook nog heel blij met alles!”

Loniek en Yoram

Zakelijk en huiselijk

 

“Wat was het fijn om samen met Jolande te brainstormen over de kleuren en inrichting van mijn serre/trainingsruimte. Het moest zakelijk maar ook een beetje huiselijk en warm. Jolande had heel snel door wat ik mooi vind en ging daarop door, maar verraste mij toch met ideeën die ik niet zelf zou bedenken maar waar ik wel heel blij van werd. Samen gingen wij een dag op pad om meubels en accessoires uit te zoeken, dat was echt een feestje. Zoveel geduld en expertise in één persoon, geweldig! Wat ik zo ontzettend fijn vind aan Jolande is dat ze heel duidelijk en gericht advies geeft en tegelijkertijd heel goed luistert naar wat jij wilt. Niets wordt je opgedrongen. Dit was zeker niet ons laatste project samen ;-).”

Monique Dekker

Prettig kantoor

 

“Wij werken nog prettiger in ons kantoor sinds de adviezen van Jolande. Ik had al wel wat ideeën, maar Jolande bracht het echt tot een geheel. Ze is oprecht en zeer bereid om te helpen. Heel fijn!”

Mark Werner

Studio plezier

 

“Jolande heeft een prachtig interieurontwerp gemaakt voor mijn zangstudio. Ik had van tevoren wel een idee van wat ik mooi vond qua kleuren, maar had het zelf nooit aangedurfd om een hele muur groen te schilderen en op de andere een fotobehang. Juist deze combinatie zorgt er echter voor, dat ik me er helemaal thuis voel en met ontzettend veel plezier lesgeef in de studio. Ook de meubels en accessoires die Jolande me aanraadde heb ik overgenomen, dat scheelde ontzettend veel eigen zoekwerk en passen er supergoed bij. Ik zou haar de volgende keer zeker weer inschakelen!”

Dinette van Velzen-Gosman

Super enthousiast

 

“Ik kende Jolande uit de muziek, dus ik wist dat ze creatief was. Bovendien bekeek ik regelmatig haar Instagram post. Die posts vond ik vrijwel altijd leuk, mijn stijl en vrijwel altijd dacht ik ‘’jee, dat had ik zelf nooit verzonnen’. Het zag er professioneel uit. Vandaar dat ik na een mislukt-Conona-verander-onze-huiskamer-poging, Jolande vroeg om mee te denken over een andere inrichting. En toen we daarna gingen verhuizen heeft ze ook een hele nieuwe inrichting bedacht voor het nieuwe appartement. In beide gevallen waren we super enthousiast! Ze luistert geweldig goed, begrijpt wat je wil, gaat aan de gang met moodboards, kleuren en plattegronden. Ze geeft haar ideeën weer in aanlokkelijke visuals en ze schrijft alles uit tot en met de RAL-nummers van de kleuren die ze je aanraadt te gebruiken. Ik vond het een feest om met haar te werken en heb haar aan al mijn vrienden  aangeraden. JOG-styling is namelijk ook nog heel betaalbaar.”

Caroline en Meindert