Een zangstudio in Houten

Voor een zangstudio in Houten werd ik gevraagd om mee te denken voor een kleur-, indelings- en product-advies. De wens was om de zangstudio goed en functioneel in te delen en vooral ook gezellig en huiselijk te maken. Ook de wachtruimte mocht er gezellig en sfeervol uit komen te zien. Tijdens het intakegesprek hebben we samen naar passende kleuren gekeken en we kwamen uit op groen (een kleur die ook in het logo van de zangstudio terugkomt). Daarnaast een mooie roze-tint als accentkleur en offwhite als basiskleur.

Bij binnenkomst zie je direct de eyecatcher van de ruimte: een prachtig behang met palmbomen, dat een hele warme en vrolijke sfeer geeft. Daarvoor een stoeltje met een ovaal rotan vloerkleed, wat de zonnige sfeer alleen maar versterkt.

De voorkeur was om de piano voor het raam te plaatsen, i.v.m. de lichtinval. De andere lange muur wordt in een mooie groentint geschilderd, met daartegenaan een ovalen houten dressoir, dat weer prima matcht met het vloerkleed. En boven het dressoir een grote ronde spiegel, met een gouden lijst.

In de hal/wachtruimte komt een lichthouten kapstok, met een rotanlook behangetje in een bijpassende groentint. Zo zijn beide ruimtes bijpassend qua stijl en kleur.

Ik heb bewust gekozen voor lichte houttinten, die goed bij de Scandinavische stijl passen. En de donkere groene wandkleur, maakt het weer een beetje stoer.

Het mooiste compliment kreeg ik van de opdrachtgeefster zelf: “Ik had het zelf niet zo mooi kunnen bedenken!”

Wandkleuren:

  • N0.10.50 (groen)
  • B2.10.60 (roze)
  • CN.02.88 (offwhite)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.