Een eengezinswoning in Hoofddorp

Voor dit jonge gezin in Hoofddorp, mocht ik een indelingsplan maken met moodboard en kleuradvies. Omdat ze het erg lastig vinden om de juiste combinaties te maken en niet weten wat ze dan moeten kopen, wilden zij er ook graag een shoppinglist bij. (Pakket 3)

In deze ruime eengezinswoning mocht alles vernieuwd worden. Van een op maat gemaakte kast, tot een nieuwe bank, keuken en accessoires, alles is in dit plan meegenomen. De opstelling van de keuken blijft nagenoeg hetzelfde, maar hij wordt wel zwart i.p.v. wit. Naast de keuken komt een grote houten eettafel, want ze houden van natuurlijke materialen. Tegen de muur komt een antraciet kleurige eetbank en er tegenover 3 velvet roze eetkamerstoelen. Er zit een grote uitbouw in de woonkamer, waardoor er een ‘raar’ hoekje aan de zijwanden zit. Om de ruimte beter te benutten, heb ik een zwarte kast op maat ontworpen met houten deurtjes. De kast heeft verschillende dieptes, waardoor het ‘rare’ hoekje niet meer opvalt en de kast over de hele lengte van de kamer geplaatst is. De wand achter de kast wordt zachtgrijs geschilderd en een opvallend behang met groen en roze palmbladeren komt op het wandje naast de kast.

In het midden van de kamer komt een grote antracietkleurige bank te staan, met een rond roze gemarmerd vloerkleed met een doorsnee van maar liefst 3 meter! Achter de bank is er nog voldoende ruimte om langs te lopen en een industriële kast te plaatsen. Achter deze kast wordt een groot vierkant vlak oudroze geschilderd. Zo is hier de industriële stijl toegepast en wordt het verzacht met de warme kleuren en materialen als oudroze en velvet.

Ik beschouw het als een groot compliment, dat mijn interieurplan tot in de kleinste details is uitgevoerd! Uiteraard zijn niet al mijn product-voorstellen ook daadwerkelijk aangeschaft. Maar ze hadden wel een goede leidraad om het shoppen te vergemakkelijken en hun keuzes te maken.

Stijl: Industrieel | Kleurrijk

Wandkleuren:

  • Basalt-Gamma (zachtgrijs)
  • Aarde-Gamma (grijsgroen)
  • Ontwikkelen-Gamma (oudroze)
  • Scallop Grey-Histor (offwhite)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *