Over Jolande

Hallo! Ik ben Jolande Gosman, trotse eigenaresse van JOG-Styling.

Zonder jullie lastig te vallen met mijn complete CV, vind ik het toch wel leuk om jullie een kijkje in mijn verleden te geven. Want daar is wel de basis gelegd voor wat ik nu ben en waar ik voor sta!

Als 16 jarige kwam ik bij toeval (of bestaat dat niet?) in aanraking met studenten van de Nimeto in Utrecht, toentertijd een opleiding voor etaleur/decorateur. En dat was wat ik ook wilde: creatief bezig zijn!

Na deze geweldige opleiding, ben ik als etaleur/decorateur gaan werken bij Vroom & Dreesmann. Heerlijk om zoveel producten en decors tot je beschikking te hebben en daar de meest bijzondere etalages van te kunnen maken.

Maar er kwam een periode van opgroeiende kinderen, dus ging even de focus grotendeels daarop. Tussendoor verzorgde ik bij verschillende plaatselijke ondernemers hun etalages en winkelinrichting.

Toen ik weer toe was aan een volledige baan, was het vak etaleren min of meer uitgestorven. Dus kwam ik in de verkoop terecht bij verschillende meubelzaken. Tot ik een advertentie zag staan van de Bijenkorf, ze zochten stylistes voor hun nieuw te openen filiaal in Amstelveen. Dit was al jaren mijn droombaan en ik werd aangenomen! Wat een geweldige ervaring was dit.

Maar om een lang verhaal toch nog ietsje korter te maken… na diverse omzwervingen van assistent-manager bij de Trendhopper tot keukenadviseur bij Grando, ben ik in Haarlem een andere droom gaan verwezenlijken. Een eigen winkel met vintage designmeubelen en accessoires uit de jaren ’60 en ’70: Funky Stuff Design

Na 7 fantastische jaren en een economische crisis keer ik terug bij Trendhopper, dit keer als styliste/adviseur.

Met al deze werkervaringen en verschillende werkgevers, ben ik er achter gekomen dat ik maar een ding het aller, allerleukste vind. En dat is interieurs ontwerpen! Ik word blij van woninginrichting, kleuren, mooie interieurs en meubels. En natuurlijk van blije en tevreden klanten!

Het is zo fijn als je werk je passie is en ik heb echt maar 1 doel: jouw (interieur)dromen waarmaken!

Wil je meer over mij weten? Kijk gerust verder op deze site, bezoek een van mijn Social Media kanalen of neem contact met me op.