Interieuradvies

Op deze pagina vertel ik je wat ik voor jou kan (be)tekenen qua interieur en inrichting. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Nieuwbouw

Als eerste bewoner van je huis lijkt het soms alsof je eindeloos veel keuzes moet maken. Waar te beginnen? Ik kan je helpen bij:

Keuzes maken

Een nieuwbouwhuis koop je op tekening en het is voor sommigen erg lastig om daar keuzes voor te maken. Vragen als: waar komt mijn keuken en welke keukenopstelling past het beste in de ruimte? Of welke kleuren passen het beste bij mij? Daar kan JOG-Styling je prima bij helpen! Kies dan voor PAKKET 1!

De indeling

Niets is lastiger dan een huis indelen en inrichten, waar nog niet in gewoond is. Zo is het vaak een probleem om een goede inschatting te maken van het formaat van sommige meubels en het gebruik van accessoires. Daar komt de expertise van de styliste uitermate van pas. Als geen ander weet de styliste de verschillende losse elementen te combineren en zodanig vorm te geven, dat een harmonieus geheel ontstaat, waarin men zich écht thuis voelt. Wil je dit ook, kies dan voor PAKKET 2!

Stoffering

Wat voor vloer zal ik kiezen, wat doen we op de wand en welke raambekleding past het beste bij het huis en bij onze woonstijl? Allemaal vragen die heel logisch zijn, maar door het grote aanbod, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. JOG-Styling streeft er naar om de diverse elementen, waarmee men een eigen stijl ontwikkelt, te combineren tot een totaalbeeld. JOG-Styling kan daarbij een grote meerwaarde leveren om die stijl vorm te geven in het huis van de klant. De juiste combinatie met vloer-, muur- en raamdecoratie, oftewel een advies op maat compleet met een shoppinglist. Kies voor PAKKET 3, als je je uitgebreid wil laten adviseren.


Weer Verliefd

Dol op je huis, maar toe aan een nieuwe sfeer, kleur, gevoel? Schakel mij in voor een nieuwe draai aan je vertrouwde stek. Ik kan je helpen met:

Kleur kiezen

Je bent blij met de indeling, maar mist nog de juiste sfeer en gezelligheid? Voor velen is het onbekend dat met kleur, stijl en/of licht een geheel andere sfeer in een en dezelfde ruimte is te realiseren. Kies voor PAKKET 1, als je daarbij geholpen wilt worden.

Verbouwen/Restyling

Je woont op een heerlijke plek, maar mist nog wat ruimte? Dan kiest men vaak voor een verbouwing. En als je dan toch gaat verbouwen, dan maar het hele roer omgooien en eindelijk eens een interieur waar iedereen zich thuis voelt.
Maar ook zonder verbouwing is het niet voor iedereen logisch dat sommige verschillende stijlen goed en harmonieus te combineren zijn. Men weet vaak wel wat men mooi vindt, maar om deze items in te passen in het bestaande interieur, is een heel ander verhaal. Zoek je daarbij hulp, dan sluit PAKKET 2 daar perfect op aan.

Shoppen

Wil je echt helemaal ontzorgd worden en wil je zelfs een boodschappenlijstje met prijzen en adressen waar je de meubelen, verlichting en accessoires kunt kopen? Kies dan voor PAKKET 3 en je komt niet voor verrassingen te staan!


Werkplek

Je doet je beste werk in een mooie omgeving. Gun jezelf het fijnste (thuis)kantoor met JOG-Stylingadvies. Ik kan helpen met:

Sfeer maken

Zit je met een dilemma of mis je sfeer op je werkplek? D.m.v. moodboards  en kleurstalen gaan we op zoek naar jouw identiteit, die de sfeer weergeeft in jouw kantoor of werkplek. PAKKET 1 sluit hier perfect op aan.

De inrichting

Hoe richt je je kantoor of werkplek het beste in? Het is niet voor iedereen logisch dat sommige stijlen goed en harmonieus te combineren zijn. Men weet vaak wel wat men mooi vindt, maar om deze items in te passen op je werkplek, is een heel ander verhaal.
Ook is het velen onbekend dat met kleur en/of licht een geheel andere sfeer van een en dezelfde ruimte is te verwezenlijken.
Vaak wordt daarbij een beroep gedaan op verkopend personeel. Echter ook zij weten niet altijd een passend antwoord te vinden, onbekend met alle mogelijkheden waarmee combinaties van stijlen, kleuren en licht de sfeer kunnen beïnvloeden. En daarmee het werkplezier! Met PAKKET 2 krijg je weer een inspirerende werkplek.

Een professionele look

Niets meer aan het toeval overlaten en een werkplek creëren dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Dat wil toch ieder bedrijf? Samen gaan we inventariseren hoe jouw werkplek/kantoor de professionaliteit kan uitstralen die jij graag zou willen. En daarbij vergeten we natuurlijk niet jouw persoonlijkheid. Met PAKKET 3 neem je geen risico en wordt jouw werkplek optimaal benut!